Nu är mina smoothies klara ända fram till midsommar + lite om framtiden

|18/06, 2018

Nu är mina smoothies klara ända fram till midsommar + lite om framtiden

Godmorgon!

Hoppas du har hakat på mina gröna smoothies nu.
Perfekt att köra lite mer nyttigt fram till midsommar.


Ladda ner hur du gör här, ja det är gratis: https://mryeah.com/smoothiereceptet


Jag gjorde en sats igår kväll så nu har jag en nyttig och god smoothie varje morgon fram till midsommar.
Följ gärna mig lite mer "Live" på Instagram Stories(ögonblick som ligger kvar i endast 24h), ja den lilla bollen längst upp på Instagram: Mitt Instagramnamn är @longlifefeeds  https://www.instagram.com/longlifefeeds/

Ett par veckor till semestern och mina planer är att köra gröna smoothies med 1 ägg till + 1 kopp kaffe till frukost fram tills dess.

Sedan blir det lite ledigt och vad vi har på gång framöver är att i slutet av augusti börja med fasta(halvfasta) 5 dagar dagar exakt så som Valter Longos forskning säger. Jag har skrivit om Valter Longo i flera inlägg och du hittar inlägg om detta på bloggen: https://mryeah.com/innehall/

Men exakt om själva fastedelen har jag inte kommit till ännu så att vi ska kunna köra exakt som Valter Longo´s forskning.
Valter Longo har skapat ett företag som heter L-Nutra (som han inte får något finansiellt själv ifrån) där man exakt tar fram vad man ska äta under 5 dagars fastan och när. Ja, en låda för varje dag.

Så jag har varit kontakt Valter Longos bolag och dotterbolag!
Och jag och Sofia ska själva först testa och utvärdera och sedan kunna få rättigheterna att erbjuda detta till alla som följer oss. För då "slipper" jag göra recept som är ungefärliga och vi får en helt
"done it for you"-lösning.

När vi testar nu första gång direkt efter semestern så ska jag delge detta och jag hoppas att vi kan erbjuda deras "matlåda" så att vi exakt kör enligt Valter Longos forskning och inte bara gör ett ungefärligt recept :)

Bra va!!

Och mer info om vilka som kan köra denna fasta kommer jag till sen när det blir aktuellt. Och uppfyller du då inte kriterierna så kan du köra på med 5:2-dieten eller mina gröna smoothies mellan varven.

Ha en riktigt fin vecka!

Kram

Niclas

PS: Jag har fått in frågan om "en multivitamin på köpet" gäller fortfarande om man anger 6 juni som meddelande(ej rabattkod alltså) i kassan sen. Ja, det gör det för prenumerationsalternativen på ProVital-K2 och Krill fortfarande, så vill du börja en prenumeration och få 1st multivitaminburk på köpet så skriv 6 juni som meddelande i kassan. Ja, det ordet vi hade på nationaldagen :)