Ny 1 års studie klar om MenaQ7

|2/12, 2018

Ny 1 års studie klar om MenaQ7

Hej!

Hoppas dagen har börjat bra för dig.

Nu har en ny studie igen om MenaQ7 blivit klar!
Och jag måste såklart dela med mig av detta.
Har översatt så gott jag kan ifrån den Engelska artikeln:

//
En ny klinisk studie på ett år har just genomförts och visar att ett dagligt intag av MenaQ7
Vitamin K2 förbättrade vaskulär hälsa hos både män och kvinnor.  

Denna studie bekräftar och bevisar att vitamin K2 är ett kardiovaskulärt stödämne.

I denna kliniska-, slumpmässiga och placebokontrollerade studie visades fördelarna för de som fick 180 μg / dag (som MenaQ7, exakt den som är i MenaQ7-ProVital-K2, 2 kaplsar/dag då).  

Det var 243 friska försökspersoner(77 män och 166 kvinnor) med en dålig vitamin K-status som var med under detta 1 års test. Där man mätte dp-ucMGP(inaktivt Matrix Gla Protein, som är en markör för kardiovaskulär hälsa). Där lågt värde är bättre än högre.

Enligt forskarna: ”Vi ville ha med deltagare med dålig K-status; I ”väst” har dock de flesta brist på K .”

I den totala gruppen som fick MenaQ7 minskade dp-ucMGP jämfört med placebogruppen efter 1 år.

På ett år så drog forskarna slutsatsen att MenaQ7 förbättrar vaskulär hälsa hos både män och kvinnor som har dåligt ”k-status”.

”Denna studie är extremt viktig eftersom det här är det andra försöket som visar fördelar med MenaQ7 för hjärt-kärlsjukdom.

I denna studie behöll deltagarna som tog MenaQ7 sin artiella flexibilitet och styvheten i artärerna ökade inte, medans för de i placebogruppen så blev deras artärer styvare och mindre flexibla.

Chief Medical Officer Hogne Vik säger att ”Dessa resultat speglar vad vi har sett i epidemiologiska studier, där populationer som konsumerar mycket Vitamin K2 har friskare hjärtan och mer flexibla artärer”
 
Fantastiska bra nyheter för dig som tar MenaQ7-ProVital-K2 då. Då de tog 2 kapslar per dag i studien så kanske man alltid ska köra med 2st/dag nu i ett år då :) 

OBS! Tar du blodförtunnande medicin så kolla med din läkare först. För är det av den äldre sorten så fungerar K2 inte så bra, så dubbelkolla med din läkare om du är osäker.

Du kanske inte visste att vi förbättrade MenaQ7-ProVital-K2 under 2018 så att själva K2, MenaQ7 är mer skyddat på vägen in i kroppen, ja det heter CryoCap. Det gör tex. nytta om du skulle ta andra vitaminer eller mineraler eller föda som kan tänkas vilja bryta ner K2 delvis, inte kan göra det numera, bra va!

Sedan så finns det rätt mängd magnesium med i MenaQ7-ProVital-K2 så att man optimerar nyttan med K2. Och tills sist även en antioxidant som hjälper till att hålla kärlen rena.

Nu är det mörker här och många tar Vitamin D3 då och om man är prenumerant på MenaQ7-ProVital-K2 så får man D3 på köpet(35kr extra i porto bara) om man anger D3 som meddelande i kassan sen eller mejlar in vid beställning, så får man D3 på hösten och vintern.

Så vill du testa att prenumerera på MenaQ7-ProVital-K2 så kan du få med en D3 nu och sedan kommer det med en burk i aug igen och sen en ytterligare i dec. 2019. En burk D3 innehåller 4 månaders förbrukning och ProVital-K2, 2 månaders förbrukning.

Eller du kanske bara tar D3 under vintern? Vet du att då måste man egentligen ta mer av K2...så perfekt kombo under vintern alltså!

Vi har fortfarande så att man får första burken till 50% rabatt vid start av en prenumeration. Så endast 169kr de första 2 månaderna och 27.60kr i frakt med D3 på köpet! Det är riktigt bra deal. Gäller en gång per person. Läs mer här och glöm inte ange D3 som meddelande i kassan sen om du vill ha med det.

Ha en fin dag!

Kram

Niclas

PS: Jag kommer tjata om det som är kliniskt bevisat bra för din hälsa så att du gör slag i saken och går mot en bättre hälsa! Och nu har det alltså kommit en ny studie till som kliniskt bevisar att MenaQ7 gör skillnad och kan ge en bättre kardiovaskulär hälsa. Testa att prenumerera idag här och få D3 på köpet(skriv D3 som meddelande).