Så kan du sänka ditt onda kolesterol LDL

|28/09, 2018

Så kan du sänka ditt onda kolesterol LDL

Hej,


En riktigt solig dag, härligt!

Hoppas du gillade förra receptet.


Innan jag kommer delge ett nytt gott matrecept så vill jag nämna några fler fördelar för dig att använda krillolja.


De flesta använder krillolja av samma skäl som de använder fiskolja, linolja eller andra tillskott med omega 3-fettsyror.


Till skillnad från fiskolja orsakar vår Superba Krill en mycket mindre eftersmak. Dessutom luktar och smakar "pillret" vanilj men också att det inte blir en äcklig eftersmak. Det tycker jag är en stor sak för när jag har testat andra sorter så är de mycket värre och Superba Krill är klart den bästa krilloljan jag vet.


Dessutom är krillolja mer effektiv än fiskolja att sänka totalkolesterol och då det onda kolesterolet LDL. Men också sänkning av triglycerider. MEN ökning av det goda kolesterolet HDL. Iallafall om man läser

Den här studien som bevisar just detta! Jag har börjat ta 2 Krillpiller per dag numera efter att jag läste denna studie och 2 piller blir i stort sett samma intag(EPA och DHA) som de i studien intog under 3 månader. 

Dessutom visade det sig en minskning av blodsockret!


Tål du inte fisk, skaldjur eller intar blodförtunnande eller andra mediciner så dubbelkolla med din läkare först innan så att det är ok för dig.


Jag tror många är oroliga över sitt kolesterol och kan man få upp det goda kolesterolet och ner det onda genom att ta Krill så måste jag bara trycka på detta så att fler vet och kan testa i några månader och se.


Inledande forskning visar att krillolja kan bidra till att minska PMS, men mer forskning behövs där men i en studie i Journal of American College of Nutrition jämfördes krillolja (300 mg dagligen) med placebo och man fann att krillolja minskade symptom på artrit och inflammation. (Vår krill 500mg per piller).


Krilloljan innehåller den "bästa Omega 3 i sig" och mycket forskning har gjorts i olika enskilda studier, till exempel om hjärtat och omega-3. Här är ett par exempel på områden där forskning har indikerat att ett intag av krillolja (omega-3) kan ge dig positiva hälsoeffekter såsom:

  • Ett friskt hjärta
  • Stöd för koncentration, minne och inlärning
  • Blodsocker
  • Friska leder
  • Åldrande
  • Hjärnan och nervsystemets funktion och utveckling
  • Skydd för cellmembran
  • Kolesterol och andra blodfetter
  • Leverfunktion
  • Stärkt immunförsvar
  • Hudhälsa

Sammanfattningsvis kan du vara rätt säker på att krilloljan ger dig hälsovinster. Men svårt att säga exakt vad dessa fördelar är just för dig.


Fått in att en del är bättre i leder efter 2 veckor redan och andra efter 5 veckor.  En del känner inget men fått bättre värden. Ja, en del mår bara helt enkelt bättre efter ett par månader. Det tror jag beror på att cellmembranen på cellerna hålls mer hela och att man undviker inflammation och det gör att immunförsvaret underhålls men också kan få akuthjälp av Omega 3´n.


Men en av de tydligaste fördelarna du kan dra nytta av är sänkta värden av kolesterol.


Så har du inte testat en burk än så testa den första burken till halva priset när du startar en prenumeration(ingen bindningstid) Läs mer här 


Ha en riktigt solig dag nu och om ett par dagar skriver jag om ett nytt gott matrecept som sist :)


Kram

Niclas


PS: Testa Krillolja nu så kan du sänka ditt kolesterol på sikt....om det nu eventuellt är för högt.