4 Veckor Till Ett Nytt Liv (Bok+PDF)

kr 399

OBS!! Spirulina PÅ KÖPET JUST NU!

I denna bok kommer DU att lära dig om:

  • Mitt nya tänk, det är inte ditt fel om du har misslyckat med någon diet...
  • Få till maten rätt
  • Mat du ska äta
  • Gröna smoothies/juicer och Energiska Frekvenser

+ du kommer få som bonus 1 inlogg till mitt styrketräningsprogram(kostar 199kr i shoppen separat annars här i shoppen)

+ som bonus 2 så kommer sista delen i boken förklara hur du enkelt kan minska eller sluta med alkohol, du kommer få mitt tänk kring det hela och kommer kunna ta med dig ett nytt tankesätt hoppas jag.

Framförallt i boken så har jag lyckas att få till så att du kan få till mina gröna smoothies + energiska frekvenser på ett så simpelt sätt som kommer göra det såå lätt för dig att följa! 

Har du försökt dig på någon diet, tex. 5:2-dieten och upplevt det jobbigt och har tröttnat?

Jag själv körde 5:2-dieten mycket från 2013-2017, men det sista par åren så började jag tröttna och nu sista året så kör jag bara 5:2 i januari och i augusti. Eller i 4-veckorsperioder i min FB-Grupp.

För att kolla upp att min känsla stämde gentemot alla mina 5:2-anhängare så kollade jag upp detta precis innan sommaren (2017).

Hela 67% svarade att de kände likadant och ville att jag skulle skapa något nytt! Resterande ville fortsätta med 5:2. 

Så jag kände att jag hade skapat de bästa recepten med 5:2 och förädlat dessa sedan 2013 och de som vill fortsätta kör bara efter dem. (Finns i shoppen här). 

Det har tagit mig mer än 6 månader att få till denna bok(spiralbok A4) med tillhörande e-bok. 

Från att tröttnat helt på 5:2-dieten och nu ha såå mycket mer energi än tidigare är fantastiskt! Ja det är sant jag har tröttnat men jag kör den ibland ändå, tex. 4 veckor efter semestrar.

Jag vill att du ska uppleva detta också. Och jag tror ärligt att på 4 Veckor Kan Du Få Ett "Nytt Liv" om du följer mina enkla tips

i boken. 

Jag är extra glad över att jag har fått till 5 enkla steg där jag beskriver mina gröna smoothies som får upp din energi nivå till nya höjder. Ja allt samlat superenkelt på en A4 som du kan klippa ut och ha i köket!


Alla som beställer kommer få den fysiska varianten(spiralbok A4) + PDF-varianten. PDF-filen får inte delas med någon. Det är i PDF-filen du kommer åt styrketräningsprogrammet via en länk till en sida med inlogg som du skapar. Men du kommer få den länken i ditt bekräftelse mejl också..

PDF-varianten mejlas ut inom 24h och den fysiska varianten(spiralbok i färg! 70 sidor), postas så snabbt vi kan därefter.


Bär det gäller priset, tänkte jag först ta 1499kr, bara en PT kan kosta 1500kr per gång + att jag verkligen har lyckas förenkla sättet till dig och prövat ut det mesta + att man får en fysisk variant i färg skickad till sig + att värdet om man följer detta kan göra att man lever flera år längre + är friskare + upplever sig mer närvarande i livet. 

Men sedan tänker jag att många är äldre och kanske inte har så mycket pengar + att jag vill hjälpa flera.

Så därför är priset ej 1499kr utan just NU endast 399kr+porto 39kr. 

OBS!! JUST NU SPIRULINA PÅ KÖPET SÅ LÅNGT LAGRET RÄCKER! 

Beställ nu och gå mot en ännu bättre hälsa.

Lägg i korgen, gå till kassan, betala med Klarna eller Kort. (Med Klarna kan man t.o.m. välja att betala senare om man vill)


Efter din beställning så kommer du få ett bekräftelsemejl. 

Och jag kommer mejla dig så att du kan ladda ner e-boksvarianten i form av en PDF.

Sen kommer jag posta ut den fysiska boken och spirulinan.

Kram

Niclas

Scrolla upp nu och tryck på: Lägg i korgen...