Hampaprotein Ekologiskt 500g

kr 169

kr 139

Ekologiskt odlad hampaprotein.- 50 % protein

- Fri från tillsatser

- Neutral smak

GRÖNT PROTEIN MED FÖRSTKLASSIG STRUKTUR

Hampaprotein är en fantastisk naturlig och vegetabilisk källa till fullvärdigt protein, kostfibrer och essentiella fettsyror. Inte mindre än 50 % av pulvret består av protein med 10 essentiella fettsyror, och 25 % består av kostfibrer. Hampaprotein EKO är helt naturligt hampaprotein utan tillsatser, och odlas enligt ekologisk certifiering inom EU. Proteinet utvinns från hampafröet genom skonsamma processer där näringsämnena tas tillvara. Den naturella smaken gör det enkelt att använda till matlagning, bakning eller i dryck som gröna smoothies för att höja ditt dagliga proteinintag.

  • Ekologiskt certifierad
  • 50 % protein, 25 % kostfibrer
  • Fri från tillsatser
  • Neutral smak

NÄRINGSBOOST

Hampaprotein är inte bara rikt på protein, utan även en bra källa till flera viktiga näringsämnen, bland annat mineralerna järn, magnesium och zink. Järn medverkar till blodbildning och syretransport i blodet och magnesium har en central roll för normal muskel- och nervfunktion. Zink är en antioxidant och medverkar till ett normalt fungerande immunsystem samt bidrar till normala nivåer av muskeluppbyggande hormon. Hampaproteinets näringsinnehåll och egenskaper gör det till en utmärkt protein- och näringskälla för aktiva personer, vegetarianer, laktosintoleranta eller för dig som bara vill ha ett naturligt proteinpulver.Doseringsförslag: Blanda 30 g (ca 3/4 dl) Hampaprotein med vatten, juice, yoghurt eller i egengjort smoothie av frukter och bär. Kan intas vid träning eller som nyttigt mellanmål.
Ingredienser: hampaprotein (ekologiskt certifierad råvara)
Viktigt: Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Använd ej om du är gravid eller ammar. Om du medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd bör läkare rådfrågas. Rekommenderad doseringsanvisning bör ej överskridas.


"Beställde hampaprotein för att jag är känslig i magen och att jag inte gillar andra slags protein för att de känns så onaturliga. Blev inte besviken! Luktar som hö och ger ibland en lätt eftersmak av hö, men jag tycker absolut inte att de smakar illa, supergod att ha i smoothies!"


"Perfekt att ha i smoothien till frukost."


Garanti: Hittar du exakt  samma produkt som ovan någon annanstans och den är billigare så Swishar vi mellanskillnaden på studs!