Pappa du är visst en världsmästare

|22/05, 2018

Pappa du är visst en världsmästare

God morgon,


Sköna maj säger jag bara!

Vilken månad hittills. 


Det är nåt varje kväll efter jobbet och oftast så är det fotboll för något av barnen :)

I förra veckan så mötte Alvin min gamla hemmaklubb borta och vad han kämpade. 


Jag har sagt till mina barn att det spelar ingen roll om du passar fel eller inte gör mål utan det viktigaste är att man kämpar och gör sitt allra bästa med rätt attityd och absolut inget gnäll, för det tar bara bort fokus på framtiden, den man kan påverka.


Mina båda pojkar verkar har fått in detta tänk nu och de tycker fotboll är jättekul numera. Jag intalar dem att de kan gå hur långt som helst och man kan faktiskt spela för att det är kul och inte behöva bli världsmästare.


Men allt är möjligt om man har rätt vanor och då gärna helst så tidigt i livet.


Min yngste tycker det är jättekul att sätta ett kryss på ett papper(se bilden) då han har tränat något, det fungerar verkligen och han tycker det är kul, det skapas ett momentum att vilja fortsätta.


Jag säger att den tiden som är just nu kommer aldrig tillbaka igen och när vi är i bastun och vänder på timglaset så kan man se sanden minska mer och mer. 


-Då har jag sagt till grabbarna att ni ser precis här i det smala partiet, innan sanden åker ner....här passerar bara några sandkorn och det är bara där det händer...och det som "ramlar" ner är resultatet säger jag.


Så det är bara precis nu man kan påverka vad som kan hända "där nere" och det ögonblicket som är just "nu" när sanden passerar det smala partiet kommer aldrig igen.


Sen jag sa detta för ett par månader sedan så fattar mina pojkar vad jag menade :)


Jag säger att ni behöver inte bli världsmästare utan gör så gott ni kan och ha kul.


-Se på mig sa jag...Jag blev aldrig någon världsmästare eller bra som Ronaldo men har fått er mina barn och försöker hjälpa folk till en bättre hälsa och gå mot mina drömmar så gått det går.


Max min yngsta utbrister! 


-Pappa, pappa!! Du är visst en världsmästare!

Nä sa jag...ja ha vad menar du Max...säger jag??


-Du är världsmästare på att vara Pappa!


Ha en fin dag.


Kram


Niclas


PS: Du är grym!

I shoppen hittar du de vitaminerna du behöver, kolla här