Erbjudande 1 

Spara pengar genom att välja prenumeration.

 • Du får 50% i rabatt på första burken om du väljer att prenumerera på  MenaQ7® ProVital-K2 och/eller Krill Superba™ (50 % gäller en gång per kund).
 • Du får alltid fraktfritt framöver.
 • Ingen bindningstid, du kan bara mejla in om du tex. vill hoppa över nån månad/leverans.
 • Du får på faktura(bara första gången du betalar i shoppen med Klarna eller Kort), så fakturan kommer ligga med i de framtida leveranserna och du har hela 35 dagar på dig att betala in. 1 burk räcker i 2 månader och vi postar varannan månad.
 • Om du väljer ProVital-K2 så kan du välja att få med D3 eller Multivitaminen under hösten/vintern för endast 15kr extra, läs mer under Erbjudande 2 längre ner på sidan.

Börja Prenumerera på ProVital-K2
 • Och/eller så kan du prenumerera på Krill också. Vitaminerna kompletterar varandra.

Erbjudande 2

Få med D3 eller Multivitaminen om du väljer prenumeration på ProVital-K2. Betala endast 47kr/D3-burk(för dess porto).

 • Du får med en D3-burk eller en Multivitaminburk 2 ggr under hösten/vintern om du skriver D3 eller Multivitamin i kassan.
 • Du klickar bara på ( + Lägg till meddelande ) i kassans slutsteg och skriver in där. Då kommer vi veta vad du vill ha med.
 • Vi postar alltså ProVital-K2 varannan månad och vi kommer posta med en D3 eller Multivitaminburk den första gången NU och framöver sen så kommer du se på fakturan vilka månader D3 eller Multivitaminen ska komma med. Tex. på framtida fakturor kommer det tex. att stå: D3 kommer med i augusti och i december. 
 • D3 innehåller förbrukning för hela 4 månader/burk och du får alltid med 2st burkar under hösten/vintern så att du kommer få förbrukning för totalt 8 månader. Så dealen vi har nu att du får första burken ProVital-K2 med 50% i rabatt + D3 eller Multivitaminen  "på köpet" är otroligt bra.  
 • Vi slår ut portokostnaden 47kr för tex. D3 under de 6 tillfällen per år när du får ProVital-K2 så i.o.m. att det är 2st D3 burkar per år så ger detta 47krx2= 94kr och sedan 94/6=15,66..~15kr. Vi lägger endast på 15kr på 338kr som är 353kr. 
 • Totalt 353kr varannan månad ger 176,5kr i snitt per månad. Och detta erbjudande gäller så länge du är prenumerant på ProVital-K2.

Börja Prenumerera på ProVital-K2

"Skriv tex. D3 som meddelande i kassan om du vill ha med D3 under hösten/vintern året. Vill du istället ha Multivitaminen så skriver du Multivitamin, Klicka bara på ( + Lägg till meddelande ) i kassan sen och skriv där."
Skriv D3 som meddelande i kassan om du vill ha med D3 under höst/vinter

Erbjudande 3

Få Multivitaminen på köpet(endast portokostnad på 47kr tillkommer) i varje leverans vid prenumeration på både ProVital-K2 och Krill.  

Välj alla 3 prenumerationsalternativen i shoppen eller här nedan.

 • Du får med Multivitaminburken vid varje leverans, dvs. varannan månad får du ProVital-K2, Krill och Multivitaminen.
 • Det är 120 tabletter i Multivitaminen och vi rekommenderar 2 tabletter per dag av den, så därför är det perfekt att få med den varannan månad.
 • Våra kosttillskott kompletterar varandra perfekt. Ett tips är att inta ProVital-K2 på morgonen i samband med frukost. Och sedan vid annan måltid/mellanmål inta Krill och Multivitaminen. Men är det krångligt så går det bra ändå att ta alla på en gång säger Dr Christina Beer.
 • Multivitaminen doftar och smakar god vanilj och har man problem att svälja tabletter så är denna perfekt att mosa och smula över tex. gröt eller annan mat. Multivitaminen har även Vitamin D3 i sig.
 • Läs mer i shoppen om du vill lära dig mer av respektive kosttillskott.

Beställ Erbjudande 3 direkt här eller så kan du välja alla separat i shoppen.

Detta erbjudande slår igenom ändå i shoppen om du väljer var och en av prenumerationsalternativen eller så gör du det lätt här och bara väljer detta alternativ . 

Du kommer få 50% rabatt på första burken på ProVital-K2 och Krill + att du betalar endast för Multivitaminens porto nu och alltid framöver. Totalt blir det endast 396kr denna gång.

Varannan månad kommer du få ProVital-K2, Krill och Multivitaminen

Övrig info:

 • Du behöver såklart inte prenumerera om du inte vill det. Som du ser så kan man beställa styckvis i shoppen (ej prenumeration) men då får man inte 50% i rabatt på första burken.
 • Beställer man för minst 499kr i shoppen så får man fraktfritt i kassan sen. Ett tips är att lägga till någon eller ett par av våra andra produkter såsom våra E-böcker eller oljor tex. för att slippa fraktkostnaden.
 • Känner du att du hellre vill betala på faktura än att betala i shoppen? Kontakta oss på [email protected] isåfall och ange vad du vill beställa och om det gäller prenumeration eller ej, vi behöver din adress med. Vi har hela 35 dagar satta på vår fakturering, så du har lång tid på dig att betala in fakturan. Det är PS Betalningsservice som har hand om vår fakturering. Vid beställning på faktura så kommer fakturan att ligga med i leveransen, precis som på framtida prenumerationsleveranser.

Till startsidan igen